Zoeken:

De Paalberg

"De Paalberg" is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei. Er zijn 213 plaatsen voor de toeristische verhuur. Stuk voor stuk schitterend gelegen plaatsen. Ook zijn er nog 7 mooie luxe bungalows in de verhuur. Daarnaast zijn er nog 350 jaarplaatsen verdeeld over huisjes, stacaravans en toercaravans. Alle plaatsen zijn zeer ruim gelegen. Zodra u het terrein oploopt ontdekt u dat de "De Paalberg" beslist geen standaard camping is. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij.
 
Heel veel aandacht wordt besteed om het bosachtige karakter van het terrein zoveel mogelijk te behouden.
Daarbij is het beheer van het park zodanig dat iedere plaats ruim voldoende zonne-uren heeft. "De Paalberg" heeft geen buren.
Aan alle kanten loopt u vanaf het terrein het bos in of de hei van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden. "De Paalberg" is autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein.
 
Er zijn twee parkeerplaatsen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de camping, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Uiteraard mag u bij aankomst met caravan of tent doorrijden naar de plaats.
Hebt u tussendoor bagage te vervoeren?
Hiervoor zijn speciale bagagekarretjes beschikbaar.
 

Ga naar de website: www.paalberg.nl

 

VDB recreatie groep
Postbus 156
3880 AD Putten
info@vdbrecreatie.nl
085-0479253

Twitter

18 Augustus 2018

25 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/dXyzdQ5FtL


18 Augustus 2018

https://t.co/xCBsmjqhu2


Twitter:


Facebook: