Zoeken:

Strandparc

PARADIJS VOOR WATERLIEFHEBBERS
Strandparc Nulde ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over een prachtig privé-zandstrand. Dit maakt het tot een waar paradijs voor windsurfers en andere watersporters. Surfers van elk niveau kunnen hier terecht. Het is een geweldige sensatie je te kunnen uitleven op het uitgestrekte Wolderwijd, waar de wind altijd volledig vrij spel heeft.
 
SPORT SPEL EN ONTSPANNING 
Na een dagje waterpret bent u vast wel toe aan wat ontspanning. Een vriendschappelijk toernooitje op het sportveld zorgt zeker voor het nodige plezier.
Er zijn verschillende fietsroutes uitgezet over de schitterende Veluwe en door Flevoland. De gezellige dorpjes die u onderweg tegenkomt zijn stuk voor stuk de moeite van een bezoekje waard. Wat Strandparc Nulde extra aantrekkelijk maakt is de directe nabijheid van een groot aantal attractieparken, dierentuinen, musea en andere bezienswaardigheden.
 
Op een steenworp afstand bijvoorbeeld ligt het schilderachtige Harderwijk, waar u in het Dolfinarium een dag kunt doorbrengen in de fascinerende Wereld van de Zee. Iets verder weg, in Biddinghuizen, vindt u het themapark Walibi World. Daarnaast kunt u in het nabij gelegen Harderbos een balletje slaan op Golfcentrum Harderwold.
En er kan nog véél meer op Strandparc Nulde. Behalve surfen en fietsen is er op en om de camping nog veel meer te doen voor jong en oud. Wat dacht u van een rondvaart over de randmeren? Naast de camping ligt een jachthaven van waaruit u prachtige tochten kunt maken.
In het hoogseizoen worden er tal van activiteiten georganiseerd door ons recreatieteam. Zowel voor de kinderen als voor de volwassenen is er daarom altijd wat te beleven op Strandparc Nulde. Als de kleintjes zich bijvoorbeeld uitleven in de speeltuin, kunt u genieten van uw - ongetwijfeld welverdiende - rust in ons gezellige restaurant met terras aan het water.

Ga naar de website: www.strandparcnulde.nl

VDB recreatie groep
Postbus 156
3880 AD Putten
info@vdbrecreatie.nl
085-0479253

Twitter

18 Augustus 2018

25 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/dXyzdQ5FtL


18 Augustus 2018

https://t.co/xCBsmjqhu2


Twitter:


Facebook: