Zoeken:

Voorsterwoud lodges

Lodge experience by nature

Het Logdepark Voorsterwoud ligt  Kraggenburg [Flevoland] middenin het Voorsterbos en aan de Zwolsevaart met haar natuurlijke oevers. Het lodgepark is gebouwd vanuit het oogpunt duurzaamheid met respect voor de natuur. De daken van de lodges zijn bedekt met sedum, en het park is door onze landschaparchitect zó ingericht dat de buitenruimte van dit natuurpark optimaal tot zijn recht komt.

Klik hier om direct te reserveren

De logdes [ 4 of 6 persoons ]zijn luxe en comfortabel ingericht. De indeling kan per lodge verschillen.
Indeling:

1 grote slaapkamer met een tweepersoonsbed
1 kleinere slaapkamer met een stapelbed

( de 6 persoons heeft 2 x 1 stapelbed in één slaapkamer) 
 

Een rivierachtige bedding verbindt de (zwem) vijvers met elkaar. In het midden van de zwemvijver is een speeleiland, bereikbaar met een mini pondje. De uitkijktoren en de speeltoestellen zullen zeker het avontuurlijk in de kinderen losmaken. De vuurschaal waar een gecontroleerd kampvuur mag worden gestookt, zal zeker bijdragen tot de avontuurlijke buitenbeleving.

De omgeving biedt zeer veel mogelijkheden, zoals een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Een avontuurlijke MTB route ( 25 km) waarmee u niet alleen dwars door het bos maar ook door het water kunt fietsen.  In het hoogseizoen is er een professioneel animatieteam met een gevarieerd activiteiten programma.

Kanoverhuur
Volleybalvelden
Pannaveld
Tennisbanen
Restaurant
Snackbar
Midgetgolfbaan
Speel- en Doepark ( kinderen 3-12 jr)
Zwembad ( op bepaalde uren)
Wasserette

Goed om te weten:

FASE 1 & 2  van het Voorsterwoud vorderen gestaag. Een groot gedeelte is inmiddels gereed aan een ander deel van het park wordt nog gewerkt. Wij doen ons uiterste best om de overlast tot het absolute minimum te beperken.

VDB recreatie groep
Postbus 156
3880 AD Putten
info@vdbrecreatie.nl
085-0479253

Twitter

18 Augustus 2018

25 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/dXyzdQ5FtL


18 Augustus 2018

https://t.co/xCBsmjqhu2


Twitter:


Facebook: